Monday, October 15, 2007



Ons eergisteren doodgeschrokken. Cameron, Danielle, en Chance hadden we uitgenodigd om te komen eten en net voor we met zijn alle aan tafel willen gaan zitten valt een van de mozaik van het wandmeubel. Kleine Chance werd maar ternauwernood gemist! Wat een geluk.... Minder gelukkig is wel dat de val van het mozaik putjes in de vloer en wandmeubel heeft achtergelaten en dat de mozaik schade heeft opgelopen. Het is dezelfde mozaik welke schade opliep tijdens het transport van Rotterdam naar Calgary.
Er rust een vloek op dit mozaik. Ik heb goede hoop dat alles echter nog hersteld kan worden. Een mooi klusje voor in de winter.
O ja, we hebben een zeer geslaagde middag/avond gehad met Cameron, Danielle, en Chance.


Yesterday, I was scared sh*tless. We had invited Cameron, Danielle, and Chance for dinner and just before we wanted to set our selves at the dining table one of our mosaics fall from the diningroom cabinet. It just missed little Chance! Luck was with us.
However, the fall did cause some dents in the hardwooden floor and the cabinet and some peaces were broken of from the mosaic. It is the same mosaic that was damaged during transport from Rotterdam to Calgary. I think it can be repaired, however. A nice task for during the winter.
Before I forget, we had a great dinner with Cameron, Danielle, and little Chance.

1 comments:

Anonymous said...

Hoi Sander en Liesbeth,

Leuk om een reactie van jullie op onze weblog te krijgen. We hebben vandaag jullie verhalen op de weblog gelezen. Inderdaad grappig dat je allemaal tegen dezelfde zaken aanloopt, met SIN nummers, rijbewijzen, genieten van het hiken in Kananaskis (en stiekem bang zijn voor beren), etc.
Leuk dat jullie in november ook naar het schaatsen in de Oval komen kijken, wie weet zien we jullie daar! We weten nu in ieder geval hoe jullie eruit zien door de foto's op jullie weblog.
Hebben wij het goed gelezen dat een van jullie oorspronkelijk uit Breda komt? Judith is geboren in Rijsbergen en is jaren in Breda naar school gegaan.

Groetjes en tot blogs,
Peter & Judith

 
Schrijf gerust een commentaartje... Feel free to add a comment...